Relatietherapie

Maken jullie veel ruzie? Zijn er onderwerpen waar jullie samen niet uit kunnen komen? En lukt het jullie maar niet om dichter tot elkaar te komen?  Het loopt allemaal niet meer vanzelf. Zelfs de beste relaties kunnen op dit punt belanden.

De oorzaak van jullie relatieproblemen kunnen verschillen. Soms is er iemand anders in het beeld gekomen, is de passie afgenomen, heeft het vetrouwen een deuk gekregen. Maar er zijn ook partners die bijna dagelijks ruzie maken. Op dit soort momenten kan het helpen om met een blik van buiten aan de slag te gaan.

Door alle onvrede komen jullie steeds verder van elkaar af te staan. Jullie reageren op elkaar op dezelfde negatieve manier. En hoe langer dit patroon blijft bestaan, des te lastiger het is om hieruit te komen. Het gevoel van verbondenheid lijkt nu verder weg dan ooit. Misschien zijn jullie nu zelfs op het punt gekomen dat jullie niet echt meer iets voor elkaar kunnen voelen.

Belangrijk is om te onthouden dat het niet te laat is om iets te verbeteren en te werken aan jullie relatie. Zolang jij en je partner bereid zijn naar elkaars frustraties en ongenoegen te luisteren. En energie willen steken in een gezamenlijke oplossing dan valt er een hoop te bereiken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Tijdens ons eerste telefonische contact maken we kennis met elkaar waarin ik vertel hoe ik werk. En kunnen jullie vertellen wat er op dit moment tussen jullie speelt. In de eerste sessie bepalen we samen waar we ons op gaan richten. Ik help jullie weer in beweging te krijgen en de eerste stappen te zetten.

Open en gericht
Ik kom graag vlot tot de kern. Daarom zijn er na de eerste sessie, tussen de 4 tot 8 sessies nodig zodat jullie zelf verder kunnen. Je kunt bij mij ook een afspraak maken in de avond of in het weekend.

Samenwerking met een vrouwelijke coach
Voor relatie coaching kan ik ook samenwerken met een vrouwelijk coach. Sommige partners in een relatie vinden het prettig als ze hun verhaal kwijt kunnen bij een coach van het eigen geslacht. Naast de gezamenlijke sessies zullen er 1-op-1 sessies plaatsvinden. Dat wat in de 1-op-1 sessie naar voren komt en wat de relatie dient, mag door de partners zelf altijd weer in de gezamenlijke sessie terugkomen.

Maak een afspraak bij mij
Heb je nog vragen of wil je weten of ik jullie kan helpen? Vul dan mijn contactformulier in.