Ronald Spijkerman – Therapeut en Coach

Ik vind het mooi om te zien dat mijn ervaringen en keuzes mij hebben gebracht naar waar ik nu ben, en wat ik in het dagelijks leven doe. Werken met mensen en hen begeleiden, waardoor zij meer van het leven kunnen genieten en gelukkiger kunnen zijn.

Persoonlijke ontwikkeling
Ik werk vanuit mijn persoonlijke missie: mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik werk graag met mensen die bewust voor persoonlijke groei kiezen. Dat doe ik aan de hand van mijn kernwaarden: optimisme, vertrouwen, spontaniteit, nieuwsgierige openheid en creativiteit.

Jaren geleden raakte ik als manager gefascineerd door de verschillende manieren waarop mensen, onder meer in werksituaties, omgaan met hun zorgen, moeilijkheden en andere als problematisch ervaren situaties.

Verdieping in coaching

Ik ben mij gaan verdiepen in succes- en faalfactoren voor dat gedrag, waar werk- en privé situaties vaak verbonden zijn. Ik besloot om mij naast mijn werk professioneel en persoonlijk te gaan verdiepen in coaching. Ik heb me laten inspireren door diverse opleidingen, duizenden pagina’s literatuur en honderden cliënten wiens verhalen ik mocht horen.

Mijn eigen ontwikkelgeschiedenis inspireert mij om anderen een stukje te vergezellen op hun reis.

Maak een afspraak bij mij
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Vul dan mijn contactformulier in, het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.